Cautare Avansata
Rezultatele căutării

Ultimul Tren pentru Achizitia unui Apartament . . .

Postat de HOGAS Consultanta si Dezvoltare pe 04/05/2023
0

. . . la a carui valoare maxima de 700.000 lei (echivalentul a aproximativ 141.500 euro) poate fi adaugat TVA-ul de 5% va pleca la ora 00.00 a primei zile a anului 2023. Cei care nu se vor urca acest tren pana la data de 31.12.2022 (nu vor semna macar un antecontract) vor fi nevoiti, pentru acelasi apartament a carui valoare depaseste 600.000 de lei, exclusiv TVA, sa adauge incomodul TVA de 19%.

 

EVO Residence Bucuresti Nord reprezinta unul dintre cele mai bune proiecte in care merita sa investesti in acest moment. Pretul de 2000 euro / mpu este cel mai bun din zona de nord a capitalei.

 

Cresterea preturilor materialelor de constructii, a manoperei si, nu in ultimul rand, a serviciilor conexe pregatirii si desfasurarii activitatilor intr-un santier are ca efect direct cresterea pretului pretului de productie a unei unitati locative si, implicit, a pretului de vanzare a acesteia.

 

Va scadea valoarea TVA-ului colectat de catre Statul Roman

 

Asadar, avand in vedere cresterea galopanta a inflatiei, masurile fiscale care sunt in vigoare si care au avut un efect pozitiv inainte de situatia actuala trebuie pastrate si chiar imbunatatite. Scaderea pragului valoric de aplicare a TVA-ului redus la 5% este o masura fiscala care nu va genera cresterea ci mai degraba scaderea valorii TVA-ului colectat de catre Statul Roman prin institutiile abilitate.

 

TVA-ul incomod va conduce la o dezvoltare imobiliara si mai . . . citeste mai departe 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele