Cautare Avansata
Rezultatele căutării

TNI Targul Imobiliar National Mai 2023

Postat de HOGAS Consultanta si Dezvoltare pe 22/05/2023
0

La Palatul Parlamentului, in perioada 19-21 mai a.c, a avut loc TARGUL NATIONAL IMOBILIAR. ACCESUL S-A FACUT IN BAZA CODULUI QR GENERAT DE APLICATIA TNI CE POATE FI DESCARCTA DIN APP STORE SAU MAGAZIN PLAY.

Fiind un eveniment complex, TNI reuneste in fiecare an companii care graviteaza in jurul fenomenului imobiliar : dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, banci si brokeri de credite, companii de arhitectura, de dezvoltare a parcurilor fotovoltaice, furnizori de materiale prefabricate sau de solutii pentru amenajarea spatiilor interioare.

La aceasta editie agentiile si dezvoltatorii au venit cu OFERTE SPECIALE si propun, publicului interesat de achizitia unei locuinte, proiecte rezidentiale UNICAT.

APULUM 94 este compania imobiliara care aduce in fata vizitatorilor cea mai complexa oferta imobiliara : terenuri, case, apartamente, spatii comerciale sau industriale.

HOGAS – Consultanta si Dezvoltare propune EVO Residence – Bucurestii Noi, o casa individuala situata in sectorul 1 al Capitalei a carei suprafata utila este de 160 mp.

De asemenea, EVO Residence – Bucuresti NORD (imobil cu doar 6 apartamente situat pe Intrarea Taciunelui nr.8, sector 2) aduce in atentia celor care doresc sa achizitioneze / inchirieze un spatiu exclusivist apartamentul situat la etajul 3 in care accesul se poate face direct cu liftul.

Proiectele imobiliare in care achizitia in RATE LA DEZVOLTATOR este posibila, sunt si ele prezente.

Va mai asteptam la TNI ! Editia de toamna va fi in perioada 22 – 24 septembrie !

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele