Cautare Avansata
Rezultatele căutării

Superbul apartament de la etajul 3

Postat de HOGAS Consultanta si Dezvoltare pe 22/05/2023
0

Locuinta sau Afacere ? Clinica, Atelier sau Birou ?

Oricare ar fi planul tau, spatiul este IDEAL ! 

Apartamentul de la etajul 3 este magnific. Accesul cu liftul direct in interiorul locuintei aduce un plus de eleganta, de exclusivism. Bucataria este imensa iar in continuarea ei terasa de 21 de metri dispune de incalzire in pardoseala.

La cel de al doilea nivel al apartamentului spatiul iti provoaca imaginatia sa iti amenajezi o gradina luxurianta cu suprafata de 125 de metri patrati. Este spatiu suficient si pentru un jacuzzi sau pentru orice altceva iti pofteste inima sa ai in propria ta gradina la inaltime.

AICI puteti accesa Galeria FOTO

Daca totusi te gandesti sa iti dezvolti afacerea, un detaliu foarte important, pe care trebuie din nou sa il evidentiem, este faptul ca apartamentul dispune de acces cu liftul direct in interiorul sau (liftul electric dispune de 5 statii : S, P, Et.1, Et.2, Et.3) si, avand in vedere compartimentarea, spatiul interior este potrivit pentru :

1. diverse tipuri de activitati din domeniul medical (clinica stomatologica, clinica de modelare corporala, clinica oftalmologica, clinica medicala multidisciplinara, cabinet psihologie),

2. birou pentru activitati de consultanta in afaceri si management, arhitectura, avocatura, notariat,

3. atelier de creatie vestimentara, etc.

Al doilea nivel al apartamentului este format exclusiv din terasa pe a carei suprafata de 125 mp poate fi amenajat un superb spatiu de relaxare sau pentru activitati sportive, sedinte de yoga, pilates, arte martiale etc. Aceasta beneficiaza de un sistem de iluminat perimetral cu ajutorul caruia se poate crea o atmosfera de basm intr-o zona, pentru multi dintre noi, de vis.

Hraneste-ti curiozitatea si viziteaza-ne ! 

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele