Cautare Avansata
Rezultatele căutării

4 camere

3.000 Euro
Strada Tăciunelui, Tei, Sector 2, Bucharest, 020295, Romania, ,
Favorit

Descriere

Apartamentul are o suprafata interioara de 110 mp utili si 140 mp terasa dispusa pe 2 nivele (15 mp pe primul nivel si 125 mp pe cel de al doilea nivel). Apartamentul este complet decomandat iar confortul termic al acestuia este asigurat prin termoizolarea exterioara a cladirii cu vata minerala bazaltica si printr-un sistem de incalzire in pardoseala termostatat pentru fiecare incapere in parte (se poate regla temperatura in fiecare camera in mod independent).

Spatiul este foarte bine iluminat natural prin 7 ferestre de tip cortina (profil Veka cu panou Tripan si feronerie metalica Rotto) a caror latime variaza intre 120 cm si 200 cm.

Clasa dvs. energetică este A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Detalii tehnice:


Un detaliu foarte important este faptul ca apartamentul dispune de acces cu liftul direct in interiorul sau (liftul electric dispune de 5 statii : S, P, Et.1, Et.2, Et.3) si, avand in vedere compartimentarea, spatiul interior este potrivit pentru : 1. diverse tipuri de activitati din domeniul medical (clinica stomatologica, clinica de modelare corporala, clinica oftalmologica, clinica medicala multidisciplinara, cabinet psihologie), 2. birou pentru activitati de consultanta in afaceri si management, arhitectura, avocatura, notariat, 3. atelier de creatie vestimentara, etc. Al doilea nivel al apartamentului este format exclusiv din terasa pe a carei suprafata de 125 mp poate fi amenajat un superb spatiu de relaxare, o adevarata gradina luxurianta, pregatire sportiva in aer liber, sedinte de yoga, pilates, arte martiale. Aceasta beneficiaza de un sistem de iluminat perimetral, contorizat separat, format din 20 de corpuri de iluminat cu 6 prize de exterior, împartite pe 4 circuite, ce pot fi montate pe fatada imobilului imediat sub atic.

Prezentare generala

ID-ul proprietății: 32866
Preț: 3.000 Euro
Clasa energetică: A+
Detalii tehnice: Un detaliu foarte important este faptul ca apartamentul dispune de acces cu liftul direct in interiorul sau (liftul electric dispune de 5 statii : S, P, Et.1, Et.2, Et.3) si, avand in vedere compartimentarea, spatiul interior este potrivit pentru : 1. diverse tipuri de activitati din domeniul medical (clinica stomatologica, clinica de modelare corporala, clinica oftalmologica, clinica medicala multidisciplinara, cabinet psihologie), 2. birou pentru activitati de consultanta in afaceri si management, arhitectura, avocatura, notariat, 3. atelier de creatie vestimentara, etc. Al doilea nivel al apartamentului este format exclusiv din terasa pe a carei suprafata de 125 mp poate fi amenajat un superb spatiu de relaxare, o adevarata gradina luxurianta, pregatire sportiva in aer liber, sedinte de yoga, pilates, arte martiale. Aceasta beneficiaza de un sistem de iluminat perimetral, contorizat separat, format din 20 de corpuri de iluminat cu 6 prize de exterior, împartite pe 4 circuite, ce pot fi montate pe fatada imobilului imediat sub atic.
Sprafata utila: 110
Suprafata balcon: 140
Etaj (e): 3
Pretul contine TVA: Da

Planuri

Apartament 4 camere
Suprafata: 267 m2
Camere: 110
bai: 2
Preț: 3.000 Euro
Apartament 4 camere
Un superb apartament cu o terasa generoasa

Hartă

Contact

Promovate

Inchiriere

EVO RESIDENCE BUCURESTI NORD – Apartamente n...

700 Euro
Un singur apartament mai este disponibil ! Evo Residence Bucuresti Nord este un proiect rezidential de mici dimensiuni, ...
Un singur apartament mai este disponibil ! Evo Residence Bucuresti Nord este un proiect rezidential ...
700 Euro

Comparați ofertele

HOGAS Consultanta si Dezvoltare