Cautare Avansata
Rezultatele căutării

EVO Residence – Bucuresti Nord – la finalul lucrarilor de constructie

Postat de HOGAS Consultanta si Dezvoltare pe 09/10/2022
0

Proiectul imobiliar EVO Residence, din zona de nord a capitalei, a ajuns la etapa finisarii exterioare si interioare. 

Termoizolarea exterioara a fost realizata cu vata minerala bazaltica. De asemenea, cu vata minerala bazaltica  au fost termoizolate si tavanele apartamentelor iar ulterioar inchiderea a fost realizata cu gips-carton antifonic (de culoare albastra).

Ferestrele Gealan cu panouri realizate din trei foi de sticla (tripan) completeaza termo si fono izolarea imobilului. Feroneria metalica marca Rotto asigura o exploatare indelungata fara defectiuni.

Hidro si termo izolatia terasei de peste etajul sunt realizate in conformitate cu normativele tehnice iar straturile asezate, de jos in sus, sunt urmatoarele : membrana antivapori, polistiren extrudat de 20 cm, sapa de 10 cm in medie si doua straturi de membrana bituminoasa (prima simpla si cea de a doua cu ardezie.  Garantia acestui sistem de hidro si termo izolare este de 15 ani iar durata de exploatare in conditii optime poate depasi 20 de ani.

Subsolul imobilului a fost realizat cu beton impermeabilizat prin raportul dintre apa si ciment iar hiroizolatia exterioara a fost realizata cu un produs al companiei Sika. Acesta serveste ca spatiu de depozitare. Accesul se realizeaza prin scara de serviciu sau cu liftul.

Apartamentele sunt in curs de finisare. Tuturor cele 5 categorii de materiale (gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare) le este alocat un buget suficient pentru a achizitiona materiale de foarte buna calitate.

Din cele 6 apartamente ale imobilului, mai este disponibil doar unul la etajul doi. Suprafata utila este de 67 de mp. Este un apartament de doua camere care dispune de doua bai, de bucatarie inchisa si de o terasa de 10 mp cu incalzire in pardoseala.

Zona in care se afla amplasat imobilul oferta cele mai bune conditii de petrecere a timpului liber in familie si cu prietenii. Bazele sportive aflate la doar 300 m distanta ofera facilitati la cele mai inalte standarde (SPA, piscina, sauna, terenuri de tenis de camp si de masa, de volei pe nisip, de fotbal, de rugby, atletism). O foarte buna alegere pentru o plimbare de relaxare poate fi Parcul Verdi sau malurile lacurilor Tei si Floreasca.

Reprezentativ pentru activitatile de ”terapie” prin shoping este Mall Promenada, situat la aproximativ un kilometru iar daca locul de munca este intr-una dintre cladirile de birouri ale zonelor Lacul Tei, Aviatiei , Floreasca sau Pipera disconfortul resimtit prin timpul petrecut in trafic dispare deoarece deplasarea se poate face pe jos sau cu bicicleta.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele