Cautare Avansata
Rezultatele căutării

EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi

Postat de Administrator pe 21/05/2022
0

EVO Residence Bucuresti Nord a ajuns la etajul doi. Lucrarile au demarat in luna aprilie a.c iar derulrea lor a urmarit executarea fiecarei etape cu maxima atentie si la standardul de calittate detaliat in proiectul tehnic.

Executia subsolului a durat aproximativ trei luni si a presupus utilizarea a 50% din cantitatea de fier si beton prevazuta pentru intreg proiectul.

A fost etapa cu cel mai inalt grad de dificultate si a presupus, in vederea realizarii spijinirilor laturilor cu risc ridicat de surpare, executarea a 20 (douazeci) de foraje la 6 metri si in care au fost introduse si fixate in beton profile HEA de 140 mm.

Sapatura a fost urmatoarea provocare. S-a excavat aproximativ 80% din suprafata terenului avut la dispozitie si s-au transportat in afara santierului aproximativ 1000 mc de sol.

Avand in vedere faptul ca subsolul a fost proiectat exclusiv pentru a gazdui spatii de depozitare (boxe), ansamblul cladire-parcare se sprijina pe un radier realizat la trei cote diferite. Pe latura sudica, sub radierul de 45 cm grosime, se afla un pre-radier de 60 cm grosime iar peretele de 40 cm grosime este dublat de inca o lamela de 40 cm de beton fara armatura (80 cm este grosimea finala a peretelui sudic).

Structura supraterana este in curs de realizare.

Parterul este finalizat si acum se lucreaza la placa pe care se va aseza cel de al doilea etaj (placa peste etajul 1). La finalul acestei etape, in aproximativ o saptamana, daca ne raportam la cantitatea de fier si beton puse in opera, vom putea afirma ca structura este realizata in proportie de 75%.

In urmatoarele doua luni ne vom concentra efortul pentru a finaliza structura supraterana.

Pana la finalul acestui an avem in vedere realizarea zidariei, montarea ferestrelor, a termoizolatiei cu VATA MINERALA BAZALTICA si retelelor sanitare, de incalzire si electrice la interior (in exteriorul cladirii a fost deja montata reteaua de tevi pentru evacuarea apelor pluviale, de alimentare cu gaz metan si tuburile de traversare a cablurilor electrice de la limita de proprietate pana in imobil)

Retelele de alimentare cu apa, gaz metan si electricitate sunt realizate (imobilul este deja bransat la apa curenta, racordul la canalizare este realizat) sau in curs de executie (gaz si electricitate).

Toate etapele descrise mai sus pot fi urmarite prin parcurgerea galeriei foto atasata paginii proiectului – vezi AICI !

Apartamentele DISPONIBILE (suprafete, preturi si planuri) se regasesc la pagina PRET si PLAN – vezi AICI !

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele