Cautare Avansata
Rezultatele căutării

Apartamente noi de vanzare in sectorul 3

Postat de HOGAS Consultanta si Dezvoltare pe 08/05/2023
0

Dezvoltarea imobiliara a cunoscut un ritm accelarat in ultimii 10 ani. In Sectorul 3 al Capitalei s-a reusit transformarea unei largi suprafete de teren in adevarate cartiere rezidentiale care dispun de toate facilitatile.

Oportunitatea de a achizitiona un apartament nou in zona Theodor Pallady a fost sustinuta si de aparitia unor mari centre comerciale (Metro, Auchan, Ikea, Dedeman, Leroy Merlin, Jumbo etc) stimulata de o foarte buna dezvoltare a retelelor de transport in comun (metrou, tramvai si autobus).

Si existenta Autostrazii Soarelui a avut o contributie insemnata in transformarea imobiliara a sectorului 3. Cea mai mare parte a cumparatorilor sunt din judetele invecinate sau apropiate (Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Tulcea si Constanta). Au achizitionat pentru a asigura copiilor o locuinta pe timpul studiilor universitare sau pentru a se reloca ca urmare a schimbarii locului de munca.

O categorie insemnata de cumparatori o reprezinta investitorii. Nu putine sunt persoanele (sau familiile) care au achizitionat un numar impresionant de apartamente cu scopul de a le inchiria. In topul numarului de spatii locative, achizitionate pentru a reinvesti profitul de peste an, conduce detasat garsoniera. Aceasta este spatiul locativ cu cel mai bun randament financiar, durata de amortizare a investitiei fiind de aprox 12 ani (240 luni).

Printre proiectele rezidentiale de succes putem aminti :

  1. Palladium Residence – vandut integral
  2. Hils Pallady – vizitati apartamentele disponibile
  3. Hils Brauner – aici regasiti lista disponibilitatilor
  4. Hils Splai – un proiect in care vedete au sunt apartamentele cu gradina

Alte proiecte rezidentiale vor aparea in urmatorii ani si, cu siguranta, un nou mare centru comercial se va construi pentru a putea oferi servicii si produse de calitate fluxului mare de persoane care vor alege sa locuieasa in Sectorul 3.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele